Meld hier een signaal of vermoeden

Als u de signalen van een drugsproductielocatie herkent, is het belangrijk om dit te melden bij de politie of Meld Misdaad Anoniem. Ook als u alleen nog een vermoeden hebt.

U kunt een signaal van een drugsproductielocatie of een vermoeden daarvan melden bij de politie. De politie zal uw melding verder onderzoeken en indien nodig optreden.

Als u liever anoniem wilt melden, kan dit via Meld Misdaad Anoniem. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt waar u anoniem informatie kunt geven over criminaliteit en misdaad. Alleen als uw anonimiteit gewaarborgd kan worden, stuurt Meld Misdaad Anoniem de melding door naar instanties als de politie of opsporingsdiensten.

De politie of een andere opsporingsdienst zal uw melding controleren en verder onderzoek doen. Indien nodig, kan de organisatie optreden. Zo kunt u, door een signaal of vermoeden te melden, bijdragen aan een veilige buurt. Alleen met uw hulp kunnen we drugsproductie in Noord-Holland stoppen en in de toekomst helpen te voorkomen.

 

 

 

- 'Noord-Hollandse vissers betrokken bij opgerold harddrugslab in Heiloo' - Harddrugsproductie is hot in Noord-Holland met havens, Schiphol, Amsterdam en buitengebieden - XTC-campagne officieren van justitie valt in de prijzen - Velsense burgemeester Frank Dales: 'Ontmanteling van drugslab aan Industriestraat IJmuiden aardig succes bij bestrijding harddrugshandel' - Chemisch drugsafval gedumpt in de Zeevang - Politie ontdekt drugslab met 600.000 xtc-pillen in Westzaan - Provincie betaalt mee aan opruimen drugsafval - In beslag genomen drugs met straatwaarde van 8,5 miljoen euro getransporteerd vanaf politiedepot Haarlemse Waarderpolder - Miauw miauw drugslab opgerold in IJmuiden na anonieme tip - Een vat met 250 liter aceton aangetroffen in schuur in Callantsoog - Burgers nog terughoudend in melden van drugslabs - Drugslab op erf van Johan Timmermans - Dankzij een anonieme melding een drugslab opgerold in Berkhout - Drugslaboratoria ontmanteld in Akersloot en Heiloo - Een drugslab ontmanteld in Anna Paulowna